Eladó ház Budapest XVII. ker, 57.900.000 Ft, 93 négyzetméter
57,9 mFt
Budapest XVII. ker,
eladó ház
Méret:
93 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
83330-3673758
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest XVII. ker
Cím:
Budapest 17. ker.i 93 nm-es ház eladó
Alapterület:
93 négyzetméter
Ár:
57.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10475612
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
750
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Eladó Rákoscsabán szép házak és rendezett, aszfaltozott utcák környezetében egy 93m.2-s, részlegesen felújított, amerikai konyhás nappalis plusz 3 szobás tégla építésű, betonfödémes, bővíthető ház, 750m2-s telekkel.

Az ingatlan jelenleg közepes állapotot tükröz. A részleges felújítás során a fürdőszobát és a konyhai helyiséget modernizálták, a villanykábelek rézvezetékekre lettek cserélve, új biztosítéktáblával, a fő fogyasztók külön körön vannak használva. Kettő szobában és a fürdőszobában műanyag ablakok vannak.
A házban riasztó, a kertben internetes kamerák mozgásérzékelő lámpákkal kiegészítve és a kamerás kaputelefon adják az ingatlan biztonságát. A helyiségekben klíma biztosítja nyáron a hűvöset.

A 12m2-s száraz pince télen is fagyásmentes tárolást tesz lehetővé. A kert hátsó traktusában egy 12m2-s faépítésű tároló, egy kőből épített sütő-főző hely, és egy 50m2-s beton alap lett kiépítve, melyre teljes értékű tároló vagy lakóépület is kivitelezhető. Jelenleg egy kb 25m2-s, fából megépített fedett teraszként funkcionál melyre még egy hordozható medence is telepíthető. A tágas, nagy, intim kert ezekkel a kiegészítőkkel kifejezetten alkalmas nagyobb családi vagy baráti összejövetelekre is.

A kerítés rendezett, a ház melletti fedett kocsibeállót elektromos úszókapunk keresztül lehet megközelíteni, plusz a viacoloros burkolaton kettő autónak van hely.

A közelben buszmegálló, a kerület központja gyorsan elérhető.

További műszaki egyeztetés céljából vagy amennyiben egyéb kérdése van, hívjon bizalommal akár hétvégén is.
Vásárlás esetén irodánk teljes körű ingyenes hitel ügyintézést és kedvezményes díjazással ingatlanos szakjogászi hátteret tud biztosítani. (hivatkozási szám: M83330)
Térkép
Érdeklődés
Bitó László
Az értékesítő:
Bitó László
F&H Ingatlaniroda
+36-70-635-15-25
 
 
 
 
 
 
Küldés