Eladó ház Budapest XVII. ker, 72.790.000 Ft, 100 négyzetméter
72,79 mFt
Budapest XVII. ker,
eladó ház
Méret:
100 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
74197-3394009
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest XVII. ker
Alapterület:
100 négyzetméter
Ár:
72.790.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10126275
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
egyéb
Kor:
új építésű
Telekterület:
540
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Eladó sokéves tapasztalattal és referenciákkal rendelkező kivitelezőtől Rákoscsabán egy 100m2-s, + 18m2-s teraszos, új építésű, önálló körbejárható, egyszintes, magas műszaki tartalommal rendelkező, modern, letisztult stílusban kivitelezett családi ház, 540m2-s telekkel.

A FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK VÁLTOZATOSAK, ALKALMAZKODVA AZ ÜGYFELEK LEHETŐSÉGEIHEZ.
A BELSŐ TEREK MÉG IGÉNY SZERINT VÁLTOZTATHATÓAK.

Amerikai konyhás nappali étkezővel, nagy terasszal, plusz három szoba. Kettő fürdő, egyikben kád és wc, a másikban tusoló, és ezen kívül még egy különálló wc.

A fűtés megújuló energiával hőszivattyús technológiával lesz kivitelezve, nyáron hűtő funkcióval. Nem légbefúvásos hanem a falban vezetett csövek által a falakon keresztüli temperálással történik, napelemes előkészítéssel a meleg víz számára. Megtörténik az elektromos kapu kiépítése motorral, a házban a klíma és riasztó előkészítés is rendelkezésre fog állni.

A vizes helyiségekbe kerámia lapburkolat kerül. A többi helyiségben meleg burkolat készül. A hideg és meleg burkolatokat, falszíneket a vevő előre kiválasztja és így kerülnek beépítésre. A beépítendő anyagok az érvényben lévő előírásoknak és funkciónak megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkezzenek.

A külső falszerkezetbe épített nyílászárók víztiszta, hőszigetelt üvegezésűek, az akusztikai követelményeknek megfelelő minőségűek a szerkezethez igazított tokkal.

A homlokzatra 10cm-s grafitos szigetelés kerül, a födémszigetelés 25 cm kőzetgyapot.
Cserépfedés : nagy szilárdságú, anyagában színezett betoncserép

A kerítést újra építik, (vakolt és színezett tégla,VPC vagy fa betéttel) automata távirányítós kapuval és kövezett kocsibeállóval. ( Garázs igény szerint megbeszélhető )

A beépített anyagok ÉMI minősítéssel rendelkezzenek.

Átadás 2021 nyár.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, minden tekintetben megfelel egy külvárosi, nyugalmas, kulturált légkörrel rendelkező lakókörnyezetnek.

További műszaki egyeztetés céljából vagy amennyiben egyéb kérdése van, hívjon bizalommal akár hétvégén is.
Vásárlás esetén irodánk teljes körű ingyenes hitel ügyintézést és ingatlanos szakjogászi hátteret tud biztosítani kedvezményes díjazással.
Térkép
Érdeklődés
Bitó László
Az értékesítő:
Bitó László
F&H Ingatlaniroda
+36-70-635-15-25
 
 
 
 
 
 
Küldés