Eladó ház Budapest XVII. ker, 94.000.000 Ft, 145 négyzetméter
94 mFt
Budapest XVII. ker,
eladó ház
Méret:
145 négyzetméter
Szobák:
5
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
85049-3730772
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Budapest XVII. ker
Cím:
145 nm-es ház eladó Budapest 17. ker.
Alapterület:
145 négyzetméter
Ár:
94.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10538126
Szintek száma:
1 szint
Szobák száma:
5
Fűtés jellege:
egyéb
Kor:
új építésű
Telekterület:
355
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
ÖNÁLLÓ, KÖRBEJÁRHATÓ CSALÁDI HÁZ. AJÁNLAT A KIVITELEZŐTŐL AZOKNAK, AKIK MÁR A TERVEZÉSTŐL RÉSZT KIVÁNNAK VENNI ÉS EGYEDI IGÉNYEIK ALAPJÁN MEGÉPÍTTETNI A LEENDŐ OTTHONUKAT.
Sajnos a folyamatos építőipari árak emelkedésének köszönhetően a fenti ár minimálisan képlékeny, szerződés esetén fixálódik.

Amennyiben még a nyár folyamán döntést hoznak az ingatlan megvásárlásáról, akkor a megépítendő ház sokféle aspektusában változtathatnak igényeik szerint.

Az építési telek 355m2, az elhelyezkedése Rákoskert, egy nyugalmas, szép utcában kulturált házak társaságában. Ezen változtatni nagyon nem lehet :-) de nem is lenne érdemes mert kiváló helyen van a tömegközlekedés és infrastruktúra tekintetében is.

Viszont ami képlékeny az a beépíthető négyzetméter ( ár függő ), a belső terek szinte teljes körű átvariálhatósága, a szobaszámok csökkentése vagy növelése, a konyha elhelyezkedése, a fürdő, wc. elválasztása vagy egybe építése, kell-e 2 wc vagy nem, a földszint lehet teljesen nyitott, a nappali mérete, iránya, a terasz mérete, a kerítés stílusa, egy vagy két állásos garázs, a garázs felett plusz szoba, térkövezés mértéke, a homlokzat és tetőcserép színe stb.
Ezeken kívül a szaniterek, ajtók, burkolatok, kapcsolók, konnektorok kiválasztása is lehetséges.

Természetesen ez a lehetőség egy teljes körű tárgyalást igényel, viszont az idő előrehaladtával kisebb mértékben lehetséges az egyéni igényeket figyelembe venni mivel a tervezés és kivitelezés haladni fog előre.

A TERVEZETT ÉPÜLET A FENTI ÁRBAN : Önálló, körbejárható, kettő szintes ház az emeleten is teljes értékű belmagassággal, bruttó 145m2 garázzsal egybeépítve. Teraszos amerikai konyhás nappali+3 vagy 4 szoba, 2 fürdő, közvetlen bejáratú garázs, elektromos úszókapu, a 2021-től hatályba lépő új szabályozásoknak és előírásoknak megfelelő, energia hatékony hőszivattyús rendszerrel, padlófűtéssel és radiátoros kiegészítéssel ellátva, igény esetén napelemes előkészítéssel. Kerítésen belül a kocsibejáró térkövezésének köszönhetően 1-2 autó beállása is lehetséges lesz a garázs előtt. A kerítés teljes megépítése megtörténik. VÁRHATÓ ÁTADÁS 2022 év eleje, de megbeszélés szerint akár hamarabb is lehetséges.

Mivel a telek beépíthetősége megengedi, akár nagyobb alapterületű ingatlan is építhető ár függően.

CSOK, Babaváró hitel nem probléma, 5%.s áfa visszaigényelhető.

Amennyiben ez a fajta sokrétű lehetőség felkeltette érdeklődését és úgy érzi ki szeretné élni kreativitását, vagy csak szimplán a fentebb leírt konstrukció érdekli, hívjon bizalommal a további műszaki egyeztetés céljából vagy amennyiben egyéb kérdése van.

Vásárlás esetén irodánk teljes körű ingyenes hitel ügyintézést és kedvezményes díjazással ingatlanos szakjogászi hátteret tud biztosítani.
Térkép
Érdeklődés
Bitó László
Az értékesítő:
Bitó László
F&H Ingatlaniroda
+36-70-635-15-25
 
 
 
 
 
 
Küldés