Eladó lakás Budapest XVI. ker, 35.900.000 Ft, 45 négyzetméter
35,9 mFt
Budapest XVI. ker,
eladó lakás
Méret:
45 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Csúsztatott zsalu
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
85239-3737168
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XVI. ker
Alapterület:
45 négyzetméter
Ár:
35.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10545888
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
konvektoros
Kilátás:
kertre néző
Ingatlan leírás
IRÁNYÁR.
A FŐISKOLAI BEIRATKOZÁSOK ELŐTT KIVÁLÓ VÁLASZTÁS LEHET. IGÉNY ESETÉN AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. KOCSIBEÁLLÓ. A nem beépített bútorok megegyezés tárgya.
Eladó Ómátyásföldön, harmonikus környezetben, családi házak szomszédságában egy 45m2-s, kettő szobás, 2. emeleti, hangulatos erkélyes, világos, teljesen csendes lakás egy kerítéssel körbevett társasházban, ingyenes parkolóhellyel az udvarban.

Az ingatlan felújításakor kicserélték a burkolatokat, bejárati ajtót, és a konyhabútort, illetve a fürdő is szép állapotban van. A szobákban és az előszobában egyedileg gyártott fából készült beépített szekrények növelik a tárolókapacitást. Az ablakok és az erkélyajtó a folyamatos karbantartás és állagmegóvásnak köszönhetően kivételesen szépek és jó minőségűek. A konvektoros fűtést átalakították cirkóra ami a meleg vizet is szolgáltatja. Összességében a lakás fenntartási költsége alacsony. A közösköltség 6500 forint a többi szolgáltatás mérőóra alapján történik, a 2 db. vízóra újszerű.

A ház karbantartott állapotban van, látszik a lakók igényessége, a lépcsőház pedáns, a lakók kulturált, problémamentes emberek. A kert hátsó traktusában kicsi játszótér, illetve a felnőttek számára társalkodásra kialakított kertrész található.

A lakás hangulata kivételesen meghitt és békés. Nyugalmat és biztonságot sugároz. Ez köszönhető a nívós, idilli környezetnek is amit elősegít az ősfás kert és utca is.

A tömegközlekedés lehetőséget nyújt az Örs vezér térre és a XV. illetve XVII. kerületbe 15-20 perc alatt, buszmegálló 1, a HÉV megálló 6 perc sétával elérhető.
Pár perc a Budapesti Gazdasági Egyetem !! A közelben a pihenni és sportolni vágyók is megtalálják számításukat.
Számtalan park, a Szilas patak rehabilitált és sétaúttal kiépített partja mely a Naplás tóig kiépítésre került bicikli úttal bővítve, és az Erzsébet-ligeti parkos környezet ad lehetőséget erre, melyben megtalálható az uszoda, művelődési ház, étterem, teniszpálya, felújított sportpálya, és strand, illetve orvosi rendelő és a gyógyszertár is.
Ezen kívül néhány perc a Lidl, iskola, óvoda, Posta, pénzintézetek.
Budapesti viszonylatban egy háborítatlan, békés hangulatú, de mégis élettel teli, miliőben élhet a kedves lakásvásárló.
További műszaki egyeztetés céljából vagy amennyiben egyéb kérdése van, hívjon bizalommal akár hétvégén is.
Vásárlás esetén irodánk teljes körű ingyenes hitel ügyintézést és ingatlanos szakjogászi hátteret tud biztosítani kedvezményes díjazással.
Térkép
Érdeklődés
Bitó László
Az értékesítő:
Bitó László
F&H Ingatlaniroda
+36-70-635-15-25
 
 
 
 
 
 
Küldés